martes, 25 de septiembre de 2007

TORNEM A LA CARREGÁ?


Bé, bé,... entre plenaris, cine-forum i despedides de bar intentarem, i per qué no, participar amb aquesta convocatoria.
Resulta que fa un any més o menys grups de gent de diferents parts de l'estat espanyol van eixir al carrer al crit de "No tindrás una casa en la puta vida". Després de unes cuantes eixides de protesta, després de fer activitats a tot arrel, després de demanar una vivenda digna a tot déu; els grups "V de vivenda", "Per una vivenda digna", "Está tot fatal"... i en general tota la gent que hi participa per a que l'habitatge siga un dret, tornen a la carregá el día 6 d'ocutubre.
Per qué pensem que els preus elevats de la vivenda i en el fons la falta d'un habitatge digne, té molt a vore en el que pasa a aquest poble (chalets il.legals, preus de pisos desórbitats, urbanitzacions a tot arrel); es per aixó que fiquem aquesta proposta al nostre blog.

Sabem, i molts saben el que pagen per viure a un pis al poblet, no fa falta que ningú ens recorde aixó. Cuant pagem? durant cuant temps? podem pagar-ho amb els nostres sous? cuants anys necessitem per viure per a que un pis siga nostre?
40 anys des de que tenim la hipoteca, 20 anys...?

Cóm heu vist a aquest blog volem que en el poble tot el món es menetge, però per a que aixó ocórrega necessitem tindre informació, necessitem saber que podem fer-ho i sobretot necessitem tindre clar que uns dels nostres drets es dir el que pensem, i el que volem.

Quí vol continuar amb aquesta proposta? quí s'ha punta? quí vol pegar un crit?

AAAAAAAAAAHHHHHHHHHH¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

viernes, 14 de septiembre de 2007

TARANTINO vs. COPPOLA.



El cineclub Annie Hall busca presentadors per a aquest combat de pesos pesants. Per ara guanya als punts claríssimament l'aspirant Quentin Tarantino, per a sorpresa de crítics i públic entés. 3 a 1 va en les eleccions (a dia de hui, tres membres del cineclub han elegit produccions de Tarantino i només un, una de Coppola).

Tres són les pelis triades del púgil de Knoxville. Reservoir Dogs, Pulp Fiction i Jackie Brown. Aquestes tres obres desfilaran per la Casa de Cultura de Castalla aquesta tardor. I encara no s'ha tancat la seua actuació: encara pot llançar-se algú de vosaltres i presentar-nos algun dels Kill Bill o qualsevol de les seues participacions en altres films. Portes obertes.

Per la seua banda, el gran Francis Ford Coppola, a dia de hui, només ha aconseguit col·locar un colp en aquest cicle. Però un uppercut de dreta espectacular: Dracula. Estem a l'espera que algú es pose de la seua banda i contraataque amb qualsevol dels Padrinos, Corazonada o Apocalipse now. Només així podríem equilibrar la balança.

Com veieu, la lluita es aferrissada. Només ens falta gent que vullga dedicar cinc minuts a presentar alguna d'aquestes grans produccions del cinema contemporani.

Anem allà. Açò es una crida generalitzada. Necessitem més vida cultural com a vacuna contra l'apatia general. Sabem que no serà prou, però algú que presente o aconseguisca emocionar-se amb obres d'art com La ley de la calle o el Padrino, segur que està molt més aprop d'entendre el món que l'envolta (sobretot aquest poble).

miércoles, 12 de septiembre de 2007

PROPOSTES DE LA CIUTAT




SETMANA DE LA MOVILITAT A ALACANT

Las actividades serán:

Lunes 17 y miércoles 19, a las 19h:

- Realización del "parking day". Consiste en aparcar previamente un coche o furgona en una plaza de pago, y a la hora prevista quitar el coche y descargar macetas , sillas, bicis, la merienda... y ocupar la calle como zona de esparcimiento. Se prevee que nos quieran echar, y también se avisará a la prensa... Se avisará con tiempo de los lugares concretos donde realizarlo.

Jueves 20, a las 17h:

- Biciexcursión por los alrededores, probablemente Monte Orgegia, Lagos de Rabasa, Serragrosa...

Sábado 22:

- DIA SIN COCHES.
- A las 17h. en la sede de CCOO (avda de Salamanca) entrega de los premios "pedal" y "tubo de escape" por parte de la PCM (Plataforma Comarcal de Movilidad Sostenible).
- A las 18.30 bicifestación desde las escaleras del JORGE JUAN (bicis)
- A las 19.30, concentración (bicis mas peatones) en la plaza del Ayuntamiento.

Salut i pedal.

miércoles, 5 de septiembre de 2007

Vinga, ja va sent hora...


que participeu en aquest blog. Ja sabem que les festes són les festes, per suposat que sí, però sentin-ho molt i des de l´alma cristiana que una té, cal tornar a la realitat.
I que millor per a començar aquest nou curs que ens posem al dia en tot allò que passa al nostre poble. Qui s'anima?

Esta clar que quant comença setembre tots i totes hem de tornar al treball, hem de portar als xiquets a l'escola i hem de posar-nos al dia en aquell planteret ofegat per la calor...
I ens preguntem: qué passa amb eixe col.legi bilingüe que ha ocupat terreny públic sense ningú donar la seva opinió?

http://www.colegiomuntori.com/lenguas.php

mirarem estes opinions amb la resignació de que és l´unic que tenim, aish...
http://poll.pollcode.com/q4jP_result
(dades del blog castalla al dia)